Відома балерина і російська акторка Анастасія Волочкова любить радувати свою значну армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить 1,2 мільйона людей.

Настя розповіла, що поки весь світ охоплювала паніка від масштабного збою всіх соцмереж в світі, вона не зневірилася, а побачила в цьому можливість провести чудовий вечір з коханою людиною. За словами артистки, вона раніше не помічала, як багато часу проводить у віртуальному світі і в гаджетах, а таке "вимикання" гарненько струснуло її.

"Вчора ми з коханою людиною провели цей вечір і ніч в гармонії і любові 🙏 і згадували, як ми раніше жили без Інтернету.. І були не менш щасливі! 🙏", - зізналася Анастасія.

Під публікацією залишили масу коментарів, користувачі соцмережі не сильно позитивно відреагували на заяву Насті про те, що вона закохана. За словами шанувальників артистки, ця любов "чергова" і "недовговічна".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Нагадаємо, фанати Анастасії Волочкової не впізнали її без "розсунутих ніг": "Вас зламали?"

Як повідомляв Знай.uа, Анастасія Волочкова попісяла під ялинкою і запустила флешмоб: "Можу робити все, що захочу"

Також портал Знай.uа писав, що Анастасія Волочкова показала 16-річну доньку, яку не народжувала сама: "Молюся за тебе"