Відомий навіть і в Україні фрікмен, ведучий, шоумен, актор і співак Микита Джигурда вже давно тепло дружить з амбассадором широкого шпагату Анастасією Волочковою. Цього разу журналісти дізналися у Микити, як він бачить Анастасію в плані інтимного партнера. Питання обережні, і з часткою ввічливості.

Про це стало відомо завдяки коментарям Микити Джигурди, які опублікував паблік "zvezd_show" в мережі Instagram.

Публікація "zvezd_show", скріншот: Instagram
Публікація "zvezd_show", скріншот: Instagram

Микиті Джигурді і Анастасії Волочкової часто приписували романи. Однак сам актор не зважився б на близькість з балериною. Однак справа не в самій Волочковій. Джигурда скаржиться на те, що в свої 60 років вже не готовий на статеві подвиги.

"Я б не ризикнув вступати з нею в контакт, тому що Настька - суперсексуальна. Зараз я її вже не потягну. От якби років 20 тому, тоді б потягнув", — зізнався актор.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Микита Джигурда та Анастасія Волочкова, фото: Instagram
Микита Джигурда та Анастасія Волочкова, фото: Instagram

Також нагадаємо, що в січні 2019 року Волочкова і Джигурда записали дует. Артисти назвали свою колаборацію "Нереальний творчий проєкт".

"З Микитою Джигурдою ми дружимо давно. У тій людині стільки мужності, мощі, благородства, сили, мудрості і талантів! Ми записали дует у мого Міші, а на його кухні після обговорили нереальний Творчий спільний проєкт. Ми сусіди з Микитою і живемо в 5 ти хвилинах один від одного", — ділилася Волочкова у своєму мікроблозі в Instagram.

Раніше повідомляли, Анастасія Волочкова покращила довжелезні ніжки небезпечними підборами і перепела Ольгу Бузову: "Всесвіт...".

Як повідомляв Знай.uа, Jerry Heil після гучного "весілля" запалила з конкурентом Анастасії Волочкової: "Плакса і її танці".

Знай.uа писав, донька онкохворої Заворотнюк вся в чорному зважилася на відчайдушний крок: "Відвоюю тебе у всіх".