Відома українська співачка, солістка гурту KAZKA, виконуюча поп з елементами електро-фолку і учасниця шоу "Танці з зірками" має значну армію шанувальників, яку часто радує яскравими публікаціями в соцмережі Instagram, де за творчим життям гурту стежить більше 300 тисяч чоловік.

Цього разу Олександра розмістила серію фото з останнього виступу на шоу "Танці з зірками", з чемпіоном Юрієм Мєшковим. Пара станцювала на паркеті запальний квікстеп, в образах Проні Прокопівни і Голохвастова з фільму "За двома зайцями" 1961 року.

У публікації Олександра також привітала свого партнера з днем народження. За словами співачки, всі побажання вона висловила йому особисто. На кадрах парочка професійно позує на камеру, повністю вживаючись в роль своїх героїв. На фото Саша і Юрій кружляють в танці, манірно прикривають один одному рот і вуха, і навіть романтично схиляються до поцілунку.

"101 емоція Проні та Голохвастова)Як вам це амплуа?" - написала Олександра.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Олександра Зарицька з Kazka підкорила українців на "Танці з зірками": не соромиться повноти

Нагадаємо, Олександра Зарицька зустріла свою давню любов перед виступом на "Танці з зірками": "Сто років би його не чула"

Як повідомляв Знай.uа, Олександра Зарицька після "Танців з зірками" розповіла про нового хлопця, як давно вони разом: "С*кс був"

Також портал Знай.uа писав, що Олександра Зарицька з Kazka похвалилася солодким кексом і пообіцяла пригостити українців