Українські телеглядачі стали свідками другого прямого ефіру головного танцювального шоу країни" Танці з зірками", який транслює канал 1+1. Другий ефір було присвячено темі кохання. Зірки протягом вечора ділилися зворушливими і відвертими історіями про найдорожчих серцю людей.

Про це стало відомо завдяки новому випуску програми "Твій день" каналу 1+1, який вже доступний в мережі YouTube.

Суддів прийму-балерину Катерину Кухар, хореографа Влада Яму і короля латини Макса Чмерковського за допомогою відеозв'язку привітали їх половинки: дружина Макса Пета Маргатройд, чоловік Катерини Олександр Стоянов і дружина Влада Ліліана.

Влад Яма. Фото: Дядя Жора Company
Влад Яма. Фото: Дядя Жора Company
Влад Яма. Фото: Дядя Жора Company

Зустрічала цієї неділі пари на балконі співачка, примадонна української музичної індустрії, учасниця "Танців з зірками-2" Ірина Білик. Співачка пропонувала парам витягати передбачення з рядками зі своїх пісень. А в кінці вечора артистка на паркеті заспівала разом зі своїм колишнім партнером на "Танцях з зірками" і чоловіком Дмитром Дікусаром, а на роялі грав її колишній Дмитро Коляденко. Зворушливе виконання пісні "Нас нет" нікого не залишало байдужим.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Ірина Білик, instagram.com/bilyk_iryna/
Ірина Білик, instagram.com/bilyk_iryna/

У вечір кохання друга половинка Ольги Харлан італієць Джіджі і чоловік Джамали Бекір прийшли підтримати їх в зал для глядачів. Вболівали в павільйоні за своїх дружини зірки серіалу "Моя улюблена Страшко" Артура Логая, який того дня відзначав свій День народження, та олімпійського чемпіона Станіслава Горуни.

А ось кохана актора Олексія Суровцева під час виступу вийшла на паркет в купальнику, здивувавши всіх своїми формами. Професійна боді-білдерка доповнила номер, в якому її чоловік і Марія Колосова зображували запальних фітнес-тренерів.

Під час другого прямого ефіру зірки розповіли одкровення про свої другі половинки і невдале кохання.

Олександра Зарицька, фото: Instagram
Олександра Зарицька, фото: Instagram

Так, Олександра Зарицька розповіла про своє перше нерозділене кохання, а хлопець, який колись не відповів взаємністю, записав відео-звернення для співачки перед її виступом:

"Саша, у нас з тобою дійсно були близькі стосунки, і я шкодую досі, що мені не вдалося їх утримати", — сказав колишній коханий Саші.

А співачка Lida Lee розповіла про абьюзивні стосунки: "У моєму житті був bad guy, з яким я була у стосунках 2,5 року. Він хотів, щоб я була жінкою, яка тільки готує. Я ніколи не чула, що я молодець, що я добре співаю. Я повністю була знецінена, як жінка, було дуже багато психологічного абьюза в мою сторону".

А ось Євгенія Власова виконала разом з Максом Леоновим повільний фокстрот, який співачка присвятила доньці Ніні. А перед виступом співачка розповіла про невдалий шлюб з продюсером Дмитром Костюком.

"Я, напевно, багатьох здивую, сказавши, що за 43 роки свого життя я не любила. Мені здавалося, що я любила. Чому я вийшла заміж? Тому що я завагітніла і все. Раптом я потрапила в залежність. Я пам'ятаю, як я лежала і чекала його дзвінка. У мене токсикоз був на зображення телефону, настільки в нервовій напрузі була", - згадала Євгенія.

Євгенія Власова, фото: Instagram
Євгенія Власова, фото: Instagram

У другому ефірі стало відомо, що зірка "Жіночого Кварталу" Анастасія Оруджова змушена була покинути шоу через травму коліна, а ось замість неї на паркет вийшла її колега по "жіночому кварталу" Олександра Машлятіна. За правилами проекту, пара отримала імунітет на цьому тижні.

За результатами суми оцінок суддів та глядацького голосування паркет покинула зірка "Ліги Сміху" Іван Люленов та Яна Цибульська.

Раніше повідомляли, Джамала і Melovin зійшлися на паркеті "Танців з зірками" після сварки на Євробаченні: "Я тебе знайду...".

Як повідомляв Знай.uа, солістка гурту Kazka Олександра Зарицька розповіла про свої проблеми: "Другий ефір "Танців" прибив нас трохи".

Знай.uа писав, Lida Lee розповіла про заздрість на "Танцях з зірками": "Повинна бути конкуренція".