Донька відомої української співачки Олі Полякової, Маша показала, як пережила перебої в роботі популярної соціальної мережі Instagram.
Увечері 4 жовтня користувачі найпопулярніших соціальних мереж Facebook, Instagram та месенджера WhatsApp повідомили про збій у їхній роботі. Користувачі не могли зайти на свої сторінки через збій в системі.
Загалом найпопулярніші соцмережі не працювали близько шести годин. Для сучасних людей, які постійно перебувають з гаджетом у руках це доволі тривалий термін.

Маша Полякова,  фото з instagram
Маша Полякова, фото з instagram

Саме тому, блогерка Маша Полякова вирішила пожартувати над цим. Адже відсутність цих соцмереж змусив багатьох запанікувати, особливо це стосується блогерів, заробіток, яких напряму залежить від соцмереж.
Донька Олі Полякової опублікувала у своєму Instagram у розділі stories грамоту, яку ніби то вручила всім, хто зміг пережити збій в системі популярних соцмереж.

Скріншот stories Маші Полякової
Скріншот stories Маші Полякової

"Грамота за те, що пережив шість годин без Instagram і залишився при здоровому глузді", - сказано у тексті грамоти, які опублікувала Маша Полякова.

Нагадаємо, що донька Олі Полякової з'їла частування для гостей, поки вони їхали: "Маша, бл*ть". Дівчина показала, як відпочиває на вечірці.

Також Знай писав, що Маша Полякова зважилася на різку зміну зовнішності, мама не проти: "Потрібна допомога". Маша Полякова поділилася знімком в абсолютно новому образі

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше Знай писав, що донька Олі Полякової з'їла частування для гостей, поки вони їхали: "Маша, бл*ть". Дівчина показала, як відпочиває на вечірці.