Аліна Гросу показала кадри з концерту. Відповідне відео з'явилося на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка Аліна Гросу довгий час жила і працювала на території РФ. Вона частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 450 тисяч чоловік.

Як відомо, зараз дівчина зустрічається з російським актором Романом Полянським, з яким активно проводить час. Часто дівчина ділиться фотографіями спільного проведення часу з ним.

5 жовтня дівчина опублікувала серію відео в сторіз соціальної мережі з концерту. На одному з відеозаписів можна побачити, що дівчина вирішила залучити свого коханого до виступів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Під час виконання однієї композиції чоловік вийшов на сцену і заспівав разом. Можна побачити, що у Романа Полянського є вокальні здібності, проте композицію виконує він за допомогою речитативу.

Нагадаємл, Тіна Кароль закрутила роман з двома чоловіками одночасно:"акуратно дуже". Тіна Кароль відверто розповіла про особисте

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль захотіла близькості, але не з Даном Баланом: "тільки без обману". Тіна Кароль розповіла про свої бажання

Також "Знай.ua" писав, сумний Дан Балан вирушив якнайдалі від Тіни Кароль: "хіба час існує?". Дан Балан поділився новими фотографіями. знімку артист позує з серйозним і навіть сумним виразом обличчя і пронизливим поглядом.