Наші читачі пам'ятають новину про те, як відомий український продюсер і репер Олексій Потапенко (Потап) легенько пошльопав по п'ятій точці свою законну дружину, красуню Настю Каменських серед пальм на райському курорті. Тепер же Потап вирішив розповісти, а точніше відповісти на питання ведучої шоу "Позаочі" про чутки стосовно Насті, про ті, що йому дуже запам'яталися.

Потап заявив, що одного разу бачив Настю в списку жінок легкої поведінки. За словами артиста, хтось поширив чутки, що Настя – нібито елітна повія з Одеси. Не секрет, що плітки оточували Настю Каменських і Потапа ще тоді, коли у них тільки починався роман. Але серед усіх чуток, які дійшли до пари, продюсер виділив найбезглуздіші.

Про це стало відомо завдяки великому інтерв'ю Олексія Потапенка для ведучої програми "Позаочі" Юлії Литвиненко, яке вже доступне в мережі YouTube.

"Люди придумували, що я якийсь депутатський синок, а Настя - повія з Одеси. Я бачив каталог, де були артистки і ціни за ніч, типу Даша Астаф'єва, Настя Каменських і Віра Брежнєва", - заявив Олексій Потапенко.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Олексій Потапенко, скріншот: YouTube
Олексій Потапенко, скріншот: YouTube

Справа в тому, що серед заявлених персон була не тільки Настя, але ще і Даша Астаф'єва з Вірою Брежнєвою. Тоді ж артисту і прийшла в голову думка ознайомитися з цінами і зателефонувати "реалізаторам", щоб влаштувати пранк.

"Я подзвонив цим трьом і сказав: "Ти – стільки-то, ти – стільки-то, ти – стільки-то". А вона: "А чому я менше, ніж та? І жодна з них так не працює". Я запитую: "Тоді можна замовити їх?" Мені знайомий каже: "Так, можна. Вони ж ще співають, і можна з ними провести ніч". Ось така історія. Я бачив свою дружину в списку елітних повій. Може, вона мені щось не говорить? Це жарт! Жарт. Це жарт! - сказав Потап.

Раніше повідомляли, як Лілія Ребрик, Потап і Настя Каменських пережили збій в Instagram: можуть з'явиться діти.

Як повідомляв Знай.uа, колишня Потапа Ірина Горова вийшла на публіку у вечірній сукні з декольте: "відчуваю себе королевою".

Знай.uа писав, Настя Каменських показала, як худне разом з Потапом: без тренувань і дієт.