Головний герой минулого "Холостяка" Михайло Заливако, як відомо, знайшов свою другу половинку. Тепер вони з Ганною Богдан живуть разом, і ділять обов'язки порівну.

У новому пості в соціальній мережі Instagram чоловік показав, як йому вдається самостійно справлятися з домашніми справами. На даній платформі він регулярно ділиться новими кадрами з коханою, особистими, або ж кумедними роликами, як зараз.

На новому ролику показано, як Михайло Заливако намагається за один раз забрати мокрі речі з пральної машини. Їх там так багато, що він не справляється, і вічно вічно все падає. В один момент він не витримує, дивиться в камеру, і кидає все назад.

Для більш епічного ефекту на тлі заграла композиція "Я в моменті". Не витримавши цієї складної долі, "Холостяк" просто йде в іншу кімнату.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"У всіх виходить за раз зібрати всю прання?😂 або я один такий😂" - йдеться в повідомленні під постом. До слова, за бізнесменом щодня стежить понад 200 тисяч користувачів.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"😂 😂 😂аналогічно, тільки у нас ще й діти по всій хаті розтягують 😭";

"У мене завжди так 🙈";

"Життєво �😂�";

"Одні🤭";

"Можна табуретку використовувати🙌";

"😂це я";

"Це я коли день йти за мискою";

"Я дивилася на косметику зліва. А на рахунок випраних речей 100% - втрачаю так все шкарпетки 😂".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадавши, Юля "Зайка" після "Холостяка" зробила це вперше в житті

Як повідомляв портал Знай.ua, "непитуща" Анна Богдан засвітилася з келихом

Також Знай.ua Анна Богдан пішла війною на Юлю "зайчика" після фальшивого весілля