Герой 11 сезону "Холостяка" Михайло Заливако зробив несподівану заяву після свого фінального вибору.

Відповідне відео бізнесмен опублікував в Insta-stories.

Відомо, що нещодавно відбувся довгоочікуваний фінал проекту" Холостяк", головним героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако. У фінал потрапило відразу троє дівчат-Розалі Номбре, Анна Богдан і Юлія "Зайка". Незважаючи на те, що останню холостяк повернув перед останнім випуском, за підсумком він залишив її біля розбитого корита, вибрав колишню дружину глави офісу президента.

Анна Богдан і Михайло Заливако / фото: instagram.com/hannastorozhuk/
Анна Богдан і Михайло Заливако / фото: instagram.com/hannastorozhuk/

Багато глядачів залишилися незадоволені вибором Михайла Заливако, оскільки Анна Богдан здалася їм лицемірною і нещирою. І тим не менш, холостяк залишив заперечення шанувальників і навіть записав після виходу фіналу відеозвернення.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Всім привіт. І з приводу цього ажіотажу в моїх останніх сторіс я можу сказати тільки одне-що вибирав за фактом ж не я. не голова, а моє серце. Ось як ви думаєте, варто вибирати ту, яку радять, або все ж таки ту, яку полюбив?",- заявив Михайло Заливако.

Сторіс Михайла Заливако / скріншот
Сторіс Михайла Заливако / скріншот

Раніше Заливако подякував команді шоу і зізнався, що ще до початку зйомок думав, що йому важко говорити на камеру і вже тим більше висловлювати свої почуття, проте насправді він отримав велике задоволення від того, що відбувається. Але найбільше він вдячний за любов:

"Спасибі проекту за Аню. Я вже не раз говорив, що я прийшов сюди вчасно", - підсумував Михайло.

Нагадаємо, що Анна Богдан поцікавилася в українців, чи розлучилася вона з Мішею Заливако після проекту.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анна Богдан захотіла більшого з " Холостяком "Мішею Заливако:"через край".

Також Знай.uа писав, що Анна Богдан після фіналу "Холостяка" "втекла"від Заливако до грузинів: "потім в клубець пішли".