Відома українська співачка, а також зірковий експерт шоу "Співають всі" на телеканалі "Україна" розповіла, як заробляла гроші для сім'ї під час карантину.

Зірковий експерт суперпопулярного шоу "Співають всі!" Оля Цибульська на знімальному майданчику каналу "Україна" відверто розповіла, від чого їй довелося відмовитися під час карантину і на чому заробляла, коли не було концертів.

Оля Цибульська, фото: Instagram
Оля Цибульська, фото: Instagram

За лаштунками журналістам вона зізналася, що карантин багатьох змусив задуматися, як можна ще заробити грошей, якщо немає ні пісень нових, ні сцени. У якийсь момент Оля Цибульська зрозуміла, що вона вміє шити, проводити тренування, однак це не те, що приносило їй задоволення.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Пропонували робити онлайн-курс для дівчат, тому що в Instagram я постійно спілкуюся на різні теми з пiдписниками – вони розповідають про свої переживання, я ділюся своїм досвідом. Але я все ж не погодилася навіть незважаючи на те, що це заробіток – мені такі речі не приносять задоволення", - зізналася Оля Цибульська за лаштунками каналу "Україна".

Свої плюси також були. Вона змогла провести достатньо часу з батьками і маленьким сином. Крім того, навчилася смажити млинці, адже до цього вміла тільки мікрофон в руках тримати.

Звичайно ж, не обійшлося і без складних моментів на карантині, так як без виступів у співачки ніби їхав дах, як вона сама зізнається.

"Я одягала концертні вбрання, робила зачіску, макіяж і йшла в ліс, співати. Нестор був поруч, грав у м'яч, а я співала пісні. Але в цей момент я зрозуміла дуже важливу річ - навіть якщо не буде гастролей і можливості зустрічатися з великою кількістю людей на концертах, я не можу перестати співати – це справа мого життя. І я готова це робити на менших оборотах - не так масштабно, як було раніше. Все одно не кину це!"- продовжила дівчина розповідь.

Заробіток був в основному з соціальних мереж, і її дуже смішили колеги, які ви щоденних прямих ефірах зізнавалися шанувальникам в любові. У Ольги Цибульської ж такого немає-вона прямо говорить, що любить тільки найближчих людей, а фанатів поважає. Вони наповнюють її енергією, дають можливість виговоритися і дають поради.

Нагадаємо, що кума Дзідзьо Цибульська розповіла, як чоловік реагує на її Відверті фото

Раніше Знай писав, що Ольга Цибульська розповіла, за що забанила Віталія Козловського

Також Знай повідомляв, що Оля Цибульська зі "смачненьким" у роті підказала, як заробити на айфон