На сторінці відомої української блогерки, засновниці і ведучої авторського проекту "Ходять чутки " на YouTube Раміни Есхакзай з'явилася нова публікація, присвячена її нареченому - адвокату Євгену Проніну. Відповідний пост вона опублікувала в соціальній мережі Instagram.

"З днем Народження, @pronin_law_you", - підписала Раміна їх загальний знімок. На фото вона позує в Білій квітковій сукні в романтичному стилі, піджаку кольору слонової кістки, білому капелюсі і коричневих замшевих напівчеревиках.

Поруч з нею сидить Євген - він одягнений у світлу теніску, темні штани і замшеві туфлі чорного кольору.

Саме ця сукня привернула увагу шанувальників і прихильниць журналістки.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Скрін, Instagram Раміна Есхакзай
Скрін, Instagram Раміна Есхакзай

«Підкажіть, будь ласка, де сукню купували?",- запитують багато в коментарях.

"З іменинником", "З днем народження! Ви прекрасна пара", "Яка ж красива пара!", "Дивлюся на вас - і серце радіє, і око», «Солодкі пірожочкі, будьте щасливі», «Вітаю не тільки з днем народження, але і з тим, що у нього є Раміна», - бажають закоханим читачі сторінки Раміни.

Нагадаємо, что колишня Козловського Раміна показала обручку і" включила задню":"не означає, що буде весілля". Раміна Есхакзай здивувала фанатів після пропозиції від коханого

Як повідомляв Знай.ua , Віталій Козловський вилив душу українкам, такого не чула навіть Раміна: "здається жорстоким"

Також портал Знай.ua писав, що колишня Козловського зізналася, що сталося після інтерв'ю з Юлією Мендель: "відчуваєш себе..."