Випускники педагогічного вишу в Індії прийшли на іспит в капцях з вмонтованими телефонами всередині взуття. Проте, керівництво навчального закладу таку кмітливість не оцінило. У результаті "винахідникам" загрожує не те, що відрахування, а й взагалі в'язниця.

Було спіймано та передано поліції 25 осіб, які намагалися списувати на іспиті. Студенти прийшли на тестування у шльопанцях з вбудованими всередину телефонами.

Таким чином за допомогою навушників вони могли спілкуватися з друзями, які диктували їм відповіді на екзаменаційні питання. Про це розповідає видання Oddity Central.

Капці для списування, фото: Oddity Centra
Капці для списування, фото: Oddity Centra

Цей іспит був вкрай важливим для молодих людей, адже після його успішної здачі вони могли починати викладацьку практику. Не дивно, що саме через цей екзамен багато випускників готові піти на що завгодно, аби отримати заповітний залік. Проте, натомість вже скоро вони можуть опинитися за ґратами.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Щоб виключити випадки шахрайства, у всьому штаті Раджастан, де проходить тестування, відключили інтернет на п'ять годин. Але, як стало відомо згодом, це не зупинило абітурієнтів.

Однак, взуття студентам не допомогло, адже вчителі помітили, що дехто з молодих людей почали розмовляти самі з собою під час тесту. Попри обшук поліцією на вході, вчителі вирішили ще раз ретельно обшукати студентів. Тоді ж виявили навушники, а потім - і телефони у капцях. Освітяни зізнаються, що очікували списування, але точно не такого.

Студенти, кадр з відео
Студенти, кадр з відео

Нагадаємо, у Києві посилили карантинні обмеження: що буде заборонено вже відсьогодні. Що буде заборонено з 5 жовтня

Як повідомляв портал "Знай.ua", Нова пошта пообіцяла доставляти посилки, не виходячи з під'їзду: що зміниться для клієнтів. "Нова пошта" повідомила про нововведення

Також "Знай.ua" писав, Vodafone самовільно під'єднав клієнту послугу й двічі зняв за неї гроші: "Відповідь просто вбила". Українець стверджує, що двічі втрачав кошти при поповненні пакету