Потап показав кумедне відео разом з Позитивом. Відповідне відео з'явилося на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український продюсер і репер Потап, чоловік Насті Каменських, активно веде аккаунт в соціальній мережі Instagram, де показує уривки особистого і творчого життя. На його офіційну сторінку підписано 1,9 мільйона осіб, які є досить активними користувачами. Вони лайкають кожен його пост і пишуть різні коментарі.

5 жовтня репер опублікував відеозапис з Позитивом.

Гліб Потап і Володя @Positiff за столом засиділися не дарма)))
, - підписав відеозапис він.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На записі можна побачити, як український репер одягається і спілкується з танцюристом і співаком фразами з легендарного радянського серіалу "місце зустрічі змінити не можна". Потап відіграє персонажа Гліба Жиглова, якого грав артист і великий музикант, поет Володимир Висоцький.

Позитив же відіграв роль Шарапова, виконаного радянським актором Володимиром Конкіним.

Слухай, Гліб. Як це у тебе виходить-швидко, спритно? Ось мені б так навчитися
, - запитує Шарапов у виконанні Олексія Завгороднього.

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки.

Як повідомляв Знай.uа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці.

Знай.uа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників.