Дзідзьо показав, як Ольга Полякова їсть свою піцу. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці.

Відомий український співак Дзідзьо (Михайло Хома), який нещодавно розлучився з дружиною, виконавицею Slavia, активно веде свій аккаунт в соціальній мережі Instagram, де часто показує закулісся особистого і творчого життя. У співака 1,6 мільйона фоловерів, які намагаються коментувати кожен його пост.

Зовсім недавно Дзідзьо здійснив свою мрію і відкрив свою серію піцерій в шістнадцяти містах України. Справа в тому, що співак дуже любить готувати і бажає нагодувати всіх своєю куховарством. Їжу він вирішив протестувати в на українських знаменитостях, однією з якої стала "суперблондинка" Ольга Полякова.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

6 жовтня чоловік опублікував відеозапис у сторіз своєї Instagram-сторінки. На ній він показав Ольгу Полякову, яка їсть його піцу. Судячи з того, що вона говорить, їй неймовірно сильно подобається.

Дзідзьо піца! Слухайте, хлопці, реально смачна
, - каже вона.

Нагадаємо, Оля Полякова змусила розведеного Дзідзьо гарчати від збудження: "Зводить з розуму"

Як повідомляв "Знай.ua", Ольга Полякова і Маша Єфросиніна обговорили виховання своїх дочок: "Ти розуміла, що це з*кс?"У другому випуску програми" дорослі дівчатка " знаменитості поговорили про особисте.

Знай.ua писав, Оля Полякова зважилася відмовитися від образу "королеви ночі", українці не оцінили: "Схожа на пуделя".