Молода дівчина "зліпила" з себе ідеальний образ відомої ляльки Барбі, досягнувши бажаного результату за допомогою численних пластичних операцій, видалення ребер та інших маніпуляцій.

Ліліт Мартиросян була відома в рідній Вірменії як успішна і красива модель, фіналістка декількох конкурсів краси. Зовнішні дані дівчини дійсно зачаровували, в її обличчі зібралися всі привабливі особливості і родзинки, характерні для представників "гарячого" вірменського народу.

Ніхто з близьких не може пояснити таке різке бажання дівчини кардинально себе змінити. За словами самої Ліліт, її відразу захопила "ідеальна" зовнішність і параметри ляльки Барбі, як тільки їй подарували іграшку в дитинстві.

Щоб втілити свою мрію в реальність, дівчина неодноразово зверталася до хірургів і переносила пластичні операції, спочатку змінюючи своє обличчя, а потім і тіло. Для бажаної осиної талії, Ліліт навіть зважилася прибрати декілька ребер.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Ліліт не отримала бажаного захоплення від близьких людей, її навпаки почали висміювати. Причиною такого неприйняття і радикальності в поглядах є особливості вірменського менталітету, який встановлює суворі правила для жінок.

Щоб не терпіти нападки в рідній Вірменії, дівчина вирішила змінити своє ім'я на Лілі Морто і виїхати зі своєї країни, плануючи ніколи не повертатися назад.

Зараз Лілі Морто вчиться в Мілані на дизайнера і активно веде аккаунт в Instagram, розміщуючи досить відверті і провокаційні знімки, на які в коментарях максимально негативно реагують її родичі - вірмени.

"Доросла" Барбі заявляє, що зупинятися в корекції зовнішності вона не збирається, вона ще не домоглася бажаного результату.

Нагадаємо, 37-річна копія Барбі перенесла 75 операцій: ліпосакція, зменшення шлунка та інші експерименти красуні

Як повідомляв Знай.uа, російська Кардашьян вразила ляльковими формами на райському пляжі: жива Барбі

Також портал Знай.uа писав, що екзотична копія Кардашьян в купальнику вразила фігурою, як у Барбі