Не секрет, що французька столиця, місто Париж для мільйонів людей асоціюється з найромантичнішим місцем на нашій Землі. Це місто центр мистецтва, культури і круасанів - ті, хто тут побував, можуть сказати - je ne sais quoi (Гарно, як "я не знаю що" - фрнц.).

Нове відео в мережі TikTok просто з-під Ейфелевої вежі буквально закохало в себе користувачів. Чергова, вже звична, для цього місця пропозиція руки і серця від хлопця своїй дівчині - викликала справжній фурор.

Користувачка мережі TikTok Лаура Бенінкаса зняла на свій смартфон дивовижні кадри.

@laurabenincasaa

Paris🤍🥺

♬ original sound - abby_oneill14x

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На кадрах чоловік за традицією встав на одне коліно, проте справжньою окрасою моменту став фон. Пара стояла перед величезною світловою вивіскою з написом "Виходь за мене". Це було просто біля річки Сени.

Кадр з відео Лаури, скріншот: TikTok
Кадр з відео Лаури, скріншот: TikTok

Такі види можна побачити тільки в кіно або просто пофантазувати. На довершення всього, за річкою знаходилася Ейфелева вежа, яка влаштовувала сліпуче світлове шоу. Масивна конструкція блищала і переливалася - просто на фоні шикарного паризького вечора.

Кадр з відео Лаури, скріншот: TikTok
Кадр з відео Лаури, скріншот: TikTok

Найцікавіше те, що відео в мережі TikTok буквально за кілька днів встигло набрати більше 11 мільйонів переглядів. Це говорить про те, що багато людей дійсно мріють про таку подію і хочуть її звершення і для своєї долі.

Раніше повідомляли, колишня Козловського Раміна показала, як готується до весілля з новим нареченим: "Солодкі періжечки".

Як повідомляв Знай.uа, Олена-Крістіна Лебідь з розсунутими ногами збила українців з пантелику: "Натерла?".

Знай.uа писав, зірка серіалу "Емілі в Парижі" Лілі Коллінз вийшла заміж: історія службового роману.