У сучасному світі вже нікого не здивувати, що жінка може заплатити за себе на побаченні. Однак, для багатьох чоловіків така практика не є нормою, вони вважають, що мають платити за свою даму.

Серед зіркових чоловіків багато тих, хто ніколи не дозволить жінці заплатити за себе, але зустрічаються й ті, хто не бачить у цьому нічого поганого. Про це розповіли у програмі "Зірковий шлях" на телеканалі Україна.
Серед найкатегоричніших зірок виявився співак Михайло Хома, який більш відомий, як Дзідзьо. Він зізнався, що ніколи не дозволяв і не дозволить жінці заплатити за себе на побаченні.

Дзідзьо, instagram.com/dzidzio
Дзідзьо, instagram.com/dzidzio

"В Україні так не заведено, хлопці мають бути гонорові, мають бути поважні й платити за дівчат. А дівчата мають шанувати й любити хлопців", - зазначив Дзідзьо.

Такої самої думки й відомий співак Позитив. Він переконаний, що це може справити гарне враження на свою обраницю, особливо на першому побаченні.

Скрін, Instagram Позитив
Скрін, Instagram Позитив

"Мені здається чоловік має платити. Якщо це перше побачення і ти хочеш справити враження, як людина відповідальна і якщо ти думаєш, що будеш й надалі з цією людиною зустрічатися, то звісно платити ж має чоловік", - зазначив Позитив.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
Павло Зібров теж ніколи не дозволяв жінці платити за себе на побачення. Він переконаний, що це не правильно і справжній чоловік, повинен поводитися відповідно.

Павло Зібров, фото: Instagram
Павло Зібров, фото: Instagram

"Зараз кажуть, та це старомодно. Так, я вважаю, що має платити чоловік, хлопець, якщо ти мужик. Продай велосипед, курку продай, але на побачення маєш прийти з квітами, гарно пахнути, бути виголеним, щоб ти був достойний. А потім ти можеш не їсти два дні, пити одну воду, але гонорово маєш зі своєю коханою вчинити", - зазначив Павло Зібров.

Співак Віктор Павлік менш категоричний у цих питаннях. Якщо жінка захоче заплатити за себе на побаченні, то він суперечити не буде.

Віктор Павлік, скріншот: YouTube
Віктор Павлік, скріншот: YouTube

"Звичайно, чоловік, як джентльмен повинен по ідеї платити. Якби жінка сказала, я б хотіла заплатити за себе, я б трошечки поламався, але якби вона дуже хотіла це зробити, то хочеш - плати. А як? Ну що ж, битися ж не будемо", - зазначив Віктор Павлік.

Співак Віталій Козловський зазначає, якщо жінка сама виявляє таку ініціативу, то він не буде її зупиняти.

Віталій Козловський, фото: Instagram
Віталій Козловський, фото: Instagram

"Ну якщо вона дуже цього буде хотіти, то вперед. Але я вважаю, що за побачення має розраховуватися чоловік", - зізнався співак.

Відомий телеведучий Володимир Остапчук зізнався, що побачень у його житті було не так вже й багато, однак він не відмовився б, якщо жінка захотіла б заплатити за себе.

Володимир Остапчук, фото: канал Україна
Володимир Остапчук, фото: канал Україна

"Я востаннє був на побаченні у 2006 році і ось у 2019 році, але я завжди якось платив на побаченні. В мене сестра живе в Данії й в них в принципі все порівну і це нормально. Дівчата не вважають, що він жлоб, якщо не заплатив на побаченні. Я нормально ставлюся до того і до того", - розповів Володимир Остапчук.

Нагадаємо, що Slavia роздула скандал з Ольгою Цибульською після розлучення з Дзідзьо: "Між ними...". Співачка вважає, що Цибульська заочно звинувачує її в погрозах в Інтернеті.

Раніше Знай писав, що заміжню Олю Цибульську застукали за любощами з Віталієм Козловським: "Більше подобається". Оля Цибульська попросила поради

Також Знай писав, що Катя Репяхова зібралася відвезти сина Віктора Павлика: "Ніколи не буде колишнім". Репяхова надумала сісти з крихіткою-сином в літак