Slavia натякнула на те, що Ольга Цибульська піариться на її розлученні C Дзідзьо. Про це повідомляє портал КП в Україні.

Як відомо, цього літа Дзідзьо розлучився з українською співачкою Slavia після двадцяти років стосунків. Однією з причин ЗМІ називають відносини співака зі своєю кумою - співачкою Ольгою Цибульською.

Нещодавно жінка розповіла Каті Осадчій у програмі" Світське життя", що після розлучення чоловіка вона отримує багато образ на свій рахунок у соціальній мережі.

Nам була помста кланами. Родичі родичів, подруги подруг, новостворені сторінки
, - повідомила вона.

Slavia, фото з інстаграм
Slavia, фото з інстаграм

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

На цей випад відреагувала Slavia, сприйнявши це на свій рахунок. Співачка вважає, що Цибульська таким чином заочно намагається звинуватити її. Також Slavia додала, що ніяких відносин з Дзідзьо у Цибульської немає, їй просто вигідний образ розлучниці.

І зробила вона все дуже хитро. Звинуватила як би мене, але ім'я моє не назвала, сказала лише - здогадайтеся. І всі подумали на мене. Мене це все вже дійсно Дістало. В одній передачі навіть сказали, що SLAVIA її труїла. Ну це ж неправда! Це не мої методи. Або-коли вона каже, що вони друзі, підтримують дружні зв'язки. І немає цього! Їй хотілося, щоб всі думали, ніби вони коханці, а між ними нічого немає і бути не може
, - зазначила Slavia.

Раніше повідомляли, лайфхаки від Ірини Федишин, Як швидко зібрати дітей до школи: що в портфелі У синів співачки.

Як повідомляв Знай.uа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці.

Знай.uа писав, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров. Українська співачка вирішила здивувати своїх шанувальників.