Стало відомо про зустріч, яку по істині можна назвати легендарною. Колишній чемпіон UFС Хабіб Нурмагомедов побачився з одним з кращих футболістів світу Кріштіану Роналду.

Про це стало відомо завдяки новій публікації на сторінці борця в соціальній мережі Instagram, а також ряді роликів, які почали з'являтися в Інтернеті.

Одні з кращих спортсменів світу влаштували битву поглядів під час того, як Хабіб Нурмагомедов відвідав розташування англійського клубу. Одним з візаві Нурмагомедова в традиційній для його спорту і боксу битві поглядів став нападник з Португалії.

"Він найкращий на світі, продовжуй свою справу, чемпіон, ти надихаєш мільйони людей по всьому світу" - йдеться в пості, який опублікував борець.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Також, битва поглядів повинна була пройти з півзахисником Юнайтед Полем Погба, однак, його перехопив Фердинанд.

Нагадаємо, що вже практично рік борець не бере участь у змаганнях. Коли спортсмен здобув перемогу над Джастіном Гетеі, він оголосив про завершення кар'єри. Все тому що він пообіцяв своїй матері.

На рахунку Хабіба Нурмагомедова 29 перемог з 29 поєдинків в ММА, а також 13 перемог в 13 боях UFC.

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Всього за добу публікація набрала більше 4 мільйонів відміток "подобається". У коментарях можна помітити і самого Кріштіану Роналду, який зазначив, що завжди радий побачити свого друга. Мабуть, вони встигли поспілкуватися, і зблизилися.

Нагадаємо, раніше Хабіб Нурмагомедов остаточно завершив кар'єру: пішов непереможеним

Також, Хабіб Нурмагомедов опинився в гостях у Майка Тайсона

Знай.ua писав, Кріштіану Роналду в трусах прикрив найцікавіше місце кухлем за 1,6 мільйона