На сторінці в соціальній мережі Instagram відомої російської виконавиці і блогерки Instasamka, яка прославилася завдяки скандальним витівкам і неоднозначним пісням, з'явилася нова публікація.

Цього разу вона вирішила поділитися двома своїми фотографіями, зробленими з різних ракурсів. Побачене не дуже порадувало шанувальників популярної блогерки, яка не зупиняється перед хірургічними втручаннями в своє тіло заради краси.

Більшість фанатів вирішило, що блогерка поголилася на лисо.

"Капець, я одна перелякалася, що вона на лисо поголилася?", "Лиса башка, дай пиріжка", "А я подумала, лиса стала", "Я теж так думала. Шкода, що це не так», "Лисина - личить», - зазначають вони в коментарях.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Інші вирішили пожартувати з приводу невдалого другого знімка.

"Друге фото - мій муд по життю, коли включаю фронталку", "Перша фотка: я у себе в телефоні, друга фотка: я в телефоні у друзів", - жартують шанувальники блогерки.

Декого спантеличила довжина нігтів співачки, яка досягає приблизно 7-8 сантиметрів.

"А тобі зручно з такою довжиною нігтів? ну а взагалі аху*нно виглядає», «Навіщо тобі такі нігті?", "Такими нігтями, та козявок поколупати!", - дивуються фанати.

Нагадавши, скандальна блогерка Інстасамка вивернула відходи на кур'єра

Також Знай.ua писав, блогерка Інстасамка після конфлікту опинилася вся в Зеленці

Як повідомляв портал Знай.ua, скандальна Instasamka показала розпусту в своїй спальні-такого не було в "50 Відтінків Сірого"