Відомий український співак, який не так давно став Заслуженим артистом країни, Дмитро Монатік став новим суддею в шоу "Співають всі". Чим буде дивувати чоловік.

У новому випуску масштабного талант-шоу "Співають всі!", яке виходить по суботах о 21:00 на телеканалі "Україна", крісло зіркового гостя займе популярний артист і креатор Монатік. Разом з "сотнею" суддів проекту артист обере двох останніх фіналістів, які у фіналі шоу змагатимуться за головний приз у розмірі півмільйона гривень. За лаштунками шоу артист розповів, чому вирішив приєднатися до проекту і зізнався, як готовий підтримати молоді таланти.

Монатік, фото: прес-служба телеканалу Україна
Монатік, фото: прес-служба телеканалу Україна

Артист з'явився на сцені програми для того, щоб запалити з новим синглом, назва якого відповідає - "Зажигать/JoMo". Після цього артист зайняв місце поруч з капітаном зоряної сотні Наталією Могилевською. Сам Діма зізнався, що для нього велика честь перебувати з такою кількістю колег на одному шоу, адже це справжнє свято.

"Я хочу від щирого серця висловити повагу організаторам і продюсерам шоу "Співають всі!", які зважилися на реалізацію такого масштабного проекту. Об'єднати 100 артистів і зробити це настільки гідно, на такому високому професійному рівні! Я не з чуток знаю, як це складно і відповідально, адже ми з командою створювали мюзикл "РИТМ", в рамках якого об'єднали 12 ТОП-артистів. До кожного потрібен свій підхід, прояв індивідуальності. Слід зазначити, що Наталія Могилевська як капітан "сотні" вміло керує процесом і задає потрібний ритм всім!"- поділився зірковий гість нового випуску шоу "Співають всі!" Монатік.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Це вже не перший подібний досвід, тому відчував він себе цілком комфортно. Це круто і нормально, на думку артиста, що думки відрізняються у людей, і кожен має на це право.

Далі Дмитро Монатік розповів, чи готовий він забрати когось із учасників у свій продюсерський центр. Не так давно звідти пішли Ліда Лі і Ніно Басилая. Вони отримали всі ресурси для того, щоб стати в подальшому одними з кращих артисток країни. До слова, вони також є частиною сотні.

А хто з учасників зможе підкорити Монатік і зайняти своє місце серед фіналістів проекту, глядачі каналу " Україна "дізнаються вже цієї суботи, 9 жовтня, о 21:00 у новому випуску грандіозного шоу "Співають всі!".

Нагадаємо, Монатік показав рідкісні знімки з підрослими синами

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Дантес замість Наді Дорофєєвої розцілував Ткача і Кошового

Також портал Знай.ua писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.