Відома українська співачка Злата Огнєвіч, яка замінила акторку, зірку серіалу "Кріпосна" Ксенію Мішину в романтичному реаліті "Холостячка", продовжує "робити шум" навколо своєї нової прем'єри. Справа в тому, що незабаром повинен вийти "спекотний" кліп Злати на композицію "Клинок".

Можна помітити, що цього разу Злата буквально показала, чим багата її шикарна фігура. Для нового кліпу Злата прогулялася напівоголеною нічним Києвом. А цього разу співачка залишила ще й таємниче послання.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Злати Огнєвіч в мережі Instagram.

"Просто перший ти назавжди забув, що таке щастя безгрішне.", — залишила підпис Злата, мабуть, цитуючи текст нового треку.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нещодавно Злата опублікувала невеликий тизер до нового кліпу на свою композицію "Клинок". Тепер фанати, побачивши навіть попу Злати, гадають, що ж можна буде побачити в кліпі. Можна подивитися невелике відео, а також на ті кадри, які нам вдалося зловити.

Злата Огнєвіч, скріншот: Instagram
Злата Огнєвіч, скріншот: Instagram

Всі кадри з тизера дійсно спекотні, і багато хто може навіть подумати про стан здоров'я співачки, адже відео знімалося нещодавно, а в такому вигляді гуляти українською столицею в одному легкому пальто і нижній білизні дуже розкуто і ризиковано - застуда завжди поруч.

Злата Огнєвіч, скріншот: Instagram
Злата Огнєвіч, скріншот: Instagram

Однак в минулому тизері було трохи менше відвертих кадрів, тепер же Злата постала у всій красі. Шанувальники можуть сміливо чекати на прем'єру. Фанати відразу ж почали активно "лайкати" нове відео, а так само залишати коментарі з компліментами і нотками нерозуміння. Все, як завжди, чоловікам все подобається, а ось жінки розчаровані, що Злата показала "принади".

Раніше повідомляли, Потап з Позитивом відірвалися без Насті Каменських і Наді Дорофєєвої: "Швидко, спритно".

Як повідомляв Знай.uа, Юрію Горбунову ледь не відгризли голову: Катя Осадча ні до чого.

Знай.uа писав, Ольга Полякова лагодить дах для трьох під'їздів у своєму будинку: не дочекалася комунальників.