Відома українська співачка, донька Народної артистки України Ніни Матвієнко і дружина співака Арсена Мірзояна Тоня Матвієнко продовжує радувати своїх шанувальників яскравими знімками з шикарного курорту. Однак цього разу фанатам буде привід для невеликої заздрості, адже Тона похизувалася стиглим фруктом - просто в камеру.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Тоні Матвієнко в мережі Instagram.

Публікація Тоні Матвієнко, скріншот: Instagram
Публікація Тоні Матвієнко, скріншот: Instagram

"Папайя. @igor_feeria дякую за рай", - коротко підписала публікацію Тоня Матвієнко.

Справа в тому, що Тоня Матвієнко в новій публікації подякувала за рай свого туроператора, а також похизувалася стиглим, розрізаним папайя. Тепер у співачки є час, щоб з чистою совістю з'їсти стиглий фрукт. Можна також помітити, що Тоня Матвієнко ніжиться в басейні, або біля водойми, бо кадр не показує повністю позу зірки.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також можна помітити, що артистка позувала в купальнику (який теж не видно на знімку) і сонцезахисних окулярах. На шкірі Тоні залишився невеликий загар, що доводить факт довгоочікуваної відпустки. Віддані шанувальники почали активно лайкати свіжий знімок, залишивши майже дві сотні лайків буквально за кілька годин.

Раніше повідомляли, Потап з Позитивом відірвалися без Насті Каменських і Наді Дорофєєвої: "Швидко, спритно".

Як повідомляв Знай.uа, Юрію Горбунову ледь не відгризли голову: Катя Осадча ні до чого.

Знай.uа писав, Ольга Полякова лагодить дах для трьох під'їздів у своєму будинку: не дочекалася комунальників.