Відомий український співак і кумир зграї закоханих в нього "вовчиць" Олег Винник часто тішить шанувальників яскравими публікаціями зі свого життя в соцмережі Instagram. Там за ним стежить майже мільйон осіб.

Цього разу Винник похизувався ефектними знімками в капелюсі, які супроводив мужрою цитатою.

«Глядя в прошлое - снимаю шляпу, глядя в будущее - закатываю рукава! Дякую за ідею. P.S. Я вражений кількістю ваших коментарів у соцмережах під минулою фотографією у капелюсі. Нарахував більш ніж 3,5 тис відгуків. Щиро вдячний за активність», - із захопленням пише виконавець.

Скрін, Instagram Винник
Скрін, Instagram Винник

Скрін, Instagram Винник
Скрін, Instagram Винник

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

На чорно-білих знімках Винник позує на шкіряному дивані в оксамитовому піджаку. На голові в нього капелюх-котелок.

«Ваше фото стоїть у мене на екрані блокування, ви неперевершений!», «Олеже , ви вдаєтесь до стилю панків?», «Прикольні фотки, Олег Анатолійович, ви, як завжди, на висоті», «Стильний», «Красивий, неймовірний образ! Олег Анатолійович, Вам дуууже личить», «Любимо безмежно», - засипають компліментами Винника його прихильники.

Скрін, Instagram Винник
Скрін, Instagram Винник

Скрін, Instagram Винник
Скрін, Instagram Винник

«Король, неймовірний, найкращий, прекрасний», «Хитрий лис», «Чудово виглядаєте, фото супер, цікавий челенж», «Я більше у вас люблю те, що під капелюхом», - додають інші.

Нагадаємо, Оля Полякова перетворилася на персонажа з "П'ятого елемента", Дзідзьо замість Брюса Вілліса: "Олька-руберойд"

Як повідомляв Знай.uа, Кличко, Монатік чи Потап? Українцям запропонували вгадати, хто став роботом у шоу "Маска"

Також портал Знай.uа писав, що білий тигр увірветься на шоу "Маска": "Неможливо відірвати погляду"