Не так давно на телеканалі 1+1 стартував новий серіал під назвою "Моя улюблена Страшко". Це аналог американського проекту під назвою "Погануля Бетті". Українцям запропонували вибрати улюбленого жіночого персонажа в серіалі.

Новий пост був опублікований на сторінці телеканалу 1+1 в соціальній мережі Instagram, де регулярно діляться актуальними новинами з нових проектів.

Цього разу там показали фотографії чотирьох персонажів нового серіалу "Моя улюблена Страшко", і попросили шанувальників вибрати, хто на їхню думку найкраще справляється.

На першій фотографії Головна героїну Ірина Поплавська. Їй дісталася роль Насті Глушко, і заради цього довелося кардинально змінити свій образ, і почистити абсолютно всі фотографії з соціальних мереж.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На другій фотографії Оля-подруга Яніни, про яку розповімо трохи пізніше. Вона в серіалі працює секретаркою, але, спочатку прийшла на посаду Насті Глушко. Роль дісталася 33-річній актрисі Тетяні Малковій. До слова, Дівчина в 3 сезони вокального проекту "Голос" пройшла у фінал.

На третій фотографії та сама Яніна, яка грає наречену головного героя Макса Бондаренко. Вона, як і в оригінальному серіалі, працює в тій же фірмі. Роль дісталася 29-річній Дарині Баріхашвілі з Майстерні Валентини зимової.

На крайньому знімку розташувалася актриса Олена Олейникова. Їй дісталася роль секретарки з рецепції - Марини.

У коментарях шанувальникам запропонували вибрати, хто краще справляється з роллю.

"Всі актриси по своєму Класні👏 👏 👏 👏";

"Оля🔥 🔥 🔥, без неї було б не так весело)";

"Все подобається, тільки іноді Марина мене вибішує.... 😂";

"Настя та Марина";

"Марина";

"Ольга";

"Оля";

"1 Настя";

"2,4 як актриси просто розумнички, сценаристи Настю зробили чудовою людиною";

"Весь".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, як виглядає зірка "Моя улюблена Страшко" Поплавська без окулярів і брекетів

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка серіалу "Моя улюблена Страшко" розповіла, на що пішла заради ролі

Також Знай.ua писав, що "Моя улюблена Страшко" вийшов на екрани і здивував глядачів: нічого спільного з "Не родись красивою" і Катею Пушкарьовою