Відома українська співачка Слава Камінська після розпаду групи "НеАнгели" частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше мільйона чоловік.

За весь час існування профілю, виконавиця виклала понад 14 тисяч публікацій. Зовсім недавно Слава двічі публікувала знімок сім'ї в повному складі, включаючи батька і двох малюків. А зараз Камінська зберегла кілька фотографій і відео в різному одязі.

Слава Камінська, instagram.com/babaslavka/
Слава Камінська, instagram.com/babaslavka/

"Красиво ж😍 @missdiamondbrand😍", - пише Слава Камінська в публікації.

На першій фотографії вона стоїть біля золотого манікена, на ній можна помітити чорну футболку, шкіряну куртку і рвані джинси. Далі вона опинилася, ймовірно, в зеленому спортивному костюмі і куртці. І наостанок Слава постала в шикарному пальто.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Слава Камінська, кадр з відео
Слава Камінська, кадр з відео

"2 і 5 шикарно🔥", "Ви завжди красива😍🔥❤️", "Красуня😍", "Супер, лялечка🔥", "Красивий колір волосся🔥 Вам йде 😍 Як він називається?", "Образ в зеленому костюмі вогонь🔥", "Сексуально😍", "Iдеальна😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Слава Камінська вибухнула після розлучення з пластичним хірургом: "Найбрудніші курки..."

Як повідомляв "Знай.ua", "Не від капусти": колишній Слави Камінської допоміг блогерці Саші Пустовіт почати нове життя

Знай.ua писав, Слава Камінська "переїхала" на вокзал після розлучення: "Вся в передчутті"