Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут, відома більшість завдяки проекту "Ревізор", частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 670 тисяч чоловік.

Влітку жінка витратила дуже багато часу на те, щоб навчити простих громадян і зірок шоу-бізнесу правильним манерам. Вона показувала, як все ж їсти морозиво на людях, чухатися, якщо раптом вкусив комар, правильно пити або сідати за впав предметом.

Оля Фреймут, instagram.com/freimutolia
Оля Фреймут, instagram.com/freimutolia

Але зараз Ольга Фреймут здивувала, бо намагалася показати майстерність управління двома ложками. Вона виставила кілька Stories, в ході яких розповіла про те, як провела минулий вечір.

"Я вчора весь вечір провела... вивчала особливості silver-сервісу. Подача їжі двома ложками. Уявляєш?", - каже телеведуча в першому ж відео.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Ольга Фреймут, скріншот: Instagram Stories
Ольга Фреймут, скріншот: Instagram Stories

"Це дуже зручно. Вмієш так? Дивитися... навіть яйце", - домовляє Ольга Фреймут вже в наступній Stories.

Ольга Фреймут, скріншот: Instagram Stories
Ольга Фреймут, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, у Ольги Фреймут сталося те, чого боїться кожна жінка: "Не виживу...". Фреймут вибрала досить стриманий образ, вона одягла білу сорочку і чорну спідницю.

Як повідомляв "Знай.ua", щаслива Оля Фреймут притулилася до чоловіка посеред вулиці: ніяких обмежень і етикету

Знай.ua писав, бізони атакують людей, Фреймут спіймали на "зраді", заробітчанин зник за кордоном, Лорак збільшила груди-головне за ніч