Талановитий кулінар з Колумбії, який підкорив шоу "МастерШеф" і завоював серця тисячі українок Ектор Хіменес-Браво часто ділиться унікальними рецептами і подробицями свого насиченого життя з шанувальниками в соцмережі Instagram, де за ним стежить 1 мільйон чоловік.

Цього разу Ектор розповів відверту історію про те, як пару років тому, медійність і телевізійне життя артиста негативно відбилися на його фізичному і психологічному здоров'ї.

Кулінарний гуру зізнався, що раніше він дуже бурхливо реагував на всі дріб'язкові події і близько до серця приймав життєві невдачі, які в підсумку спровокували дурні наслідки у вигляді стресу, поганого самопочуття і проблеми із зайвою вагою. Боротьба за відновлення здоров'я привела Ектора в спорт і змінила його життя, чому він неймовірно радий.

"Я вирішив що пора розділити: робота це робота, життя це життя. Так, є поняття, коли віддаєшся із задоволенням повністю роботі — але втрачаєш при цьому більше. Ти втрачаєш себе", - написав Ектор.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше ми писали про те, що зірка МастерШеф Ектор Хіменес-Браво дав підказку дівчатам, як завоювати його серце: "Гарантія 100%"

Нагадаємо, яблучний оцет, часник і жир: суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво розповів, як приготувати ідеальний борщ

Як повідомляв Знай.uа, Вова Ярославський з "МастерШеф" навчив готувати "бабусині" вареники на пару: "Аж слина капає"

Також портал Знай.uа писав, Ектор Хіменес-Браво з "МастерШеф" заговорив про зоряну хворобу і свою славу: "Це надихає і лякає одночасно"