Стало відомо про те, що відомий тенісист Енді Маррей втратив свою обручку. Він залишив її в кросівках, які сушилися, а потім просто пропали.

Про це переможець трьох турнірів "Великого шолома" розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де він регулярно сповіщає про всі події, які відбуваються у нього в житті.

Чоловік розповідає, що він зараз знаходиться в Індіан-Уеллсі, і інцидент стався саме там. Енді Маррей має звичку прив'язувати обручку до кросівок під час тренувань, і робив він це якраз для того, щоб не втратити.

Після однієї з них він намагався висушити взуття, але, так як в його номері немає балкона, він залишив кросівки під машиною, і, звичайно ж, про ювелірний виріб він забув.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

На ранок той побачив, що немає ні взуття, ні самої обручки.

"Так, я знаю, я ідіот. Тепер-то зрозуміло, що це була жахлива ідея. Але мені потрібна допомога. Яку мені оголосити нагороду?"- йдеться в повідомленні, яке написав тенісист в Instagram.

З моменту публікації дана історія набрала вже більше 100 тисяч переглядів, і лише продовжує поширюватися по мережі. Як відреагувала на цей інцидент його дружина - невідомо, проте, по всій видимості вона не особливо рада.

Трохи пізніше стало відомо про те, що обручка була знайдена. Як і де він її виявив, або хто ж її повернув - не повідомляється, однак, чоловік неймовірно радий цьому факту, і тепер їх шлюбу нічого не загрожує.

Нагадаємо, що спортсмен одружений на Кім Сірс, з якою зустрічався більше 10 років. Весілля вони зіграли в березні 2015 року, і з того моменту у них народилося вже четверо дітей.

Дочка Софія Олівія (2016), йди (2017), син Тедді Беррон (2019), і в березні цього року ще одна дочка, ім'я якої не розголошується.

Раніше повідомляли, у родині легендарного Андрія Шевченка радісна подія: красуня-дружина світиться від щастя.

Як повідомляв Знай.ua, Збірна України потужно підтримала колегу на Олімпіаді в Токіо

Знай.ua писав, Володимир Зеленський нагородив 12-річну героїню із Закарпаття