Відомий актор з Туреччини, якого багато хто знає за роллю легендарного османського воєначальника Малкочоглу Балі-бея, в серіалі "Величне століття", Бурак Озчівіт поділився новими кадрами.

Новий пост з'явився на його сторінці в соціальній мережі Instagram, і можна побачити, як змінився чоловік після зйомок у проекті, який приніс йому популярність по всьому світу.

Там він регулярно ділиться кадрами з різних заходів, або ж особистими фотографіями.

Цього разу на опублікованому знімку чоловік сидить в одному із закладів, мабуть в Туреччині, де він і проживає. Це Селфі, яким він хотів нагадати шанувальникам, як він виглядає.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

До слова, якщо в серіалі у нього тільки вуса, які стали пізніше трендом в країні, то зараз у нього вже повноцінна борода, яку він відрощує і за якою ретельно доглядає.

Образ досить звичайний, так би мовити повсякденний - кофта на ґудзиках сірого кольору. З аксесуарів у нього дорогий годинник на руці, а також велике кільце із золота.

Був сонячний день, судячи з фото, а також підписи до нього:"️️", тому Бурак Озчівіт вирішив, що це вдалий час і місце для того, щоб зробити нове фото.

У коментарях користувачі почали закидати актора компліментами:

"🙌😍";

"Люблю ці рожеві щічки";

"Ах, всього кілька секунд. Я просто шукав сцену Балі-Бея, щоб повторити, але тут ви з новим постом";

"😍😍😍😍😍";

"Боже мій, дивись, красунчик";

"💎💎💎💎";

"@burakozcivit @neslihanatagul ❤️❤️❤️".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що зірка "Величного століття" Бурак Озчівіт посадив на свою шаблю мільйони фанаток

Як повідомляв Знай, зірка "Величного століття" Бурак Озчивіт вразив жахливою зовнішністю на фото у всьому звинувачують дружину

Знай писав, Бурак Озчівіт вже не той? Зірка "Величного століття" без гриму розчарував фанаток