Популярний український хореограф та суддя шоу "Танці з зірками" Влад Яма потішив своїх численних фанатів оригінальними світлинами з ями.

Хореограф Влад Яма має чимало шанувальників, тому намагається часто тішити їх новими світлинами, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя у своєму Instagram, де за ним стежить понад 540 тисяч осіб.
Цього разу Влад Яма розповів, що знявся у YouTube-проєкті разом з популярними українськими блогерами. Завдяки програмі "А що якщо" танцівник спробував на собі новий досвід. Судячи з фото зйомки відбувалися на будівництві, тому незабаром Влад Яма постане перед своїми шанувальниками у новому амплуа.

Фото зі сторінки Влада Ями
Фото зі сторінки Влада Ями

До того ж танцівник не втратив можливості зняти кілька фото у ямі, щоб зробити іронічну відсилку до свого прізвища.

Фото зі сторінки Влада Ями
Фото зі сторінки Влада Ями

"Запиляли мощнєйший ролік для YouTube в -ЯМІ- 🤷🏼‍♂️ Незабаром на каналі "А ЩО ЯКЩО" 🔥 ", - так Влад Яма підписав опубліковані фото.

Користувачам мережі припали до душі нові світлини відомого хореографа, тому вони прийнялися залишати для нього свої коментарі. Деякі навіть відзначили, що завдяки Владу Ямі відео, яке він зняв для YouTube з українськими блогерами точно буде крутим.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Фото зі сторінки Влада Ями
Фото зі сторінки Влада Ями

"А ви як завжди неперевершений👏", "Не горді мужики", "Яма в ямі😉, відчуваю буде🔥🔥🔥. Чекаємо🙌", "Молодці🔥", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що Влад Яма перетворився на "гопника", навіть дружину не посоромився: "А що тут такого?!". Лілія розповіла про насичені дні, присвячені кастингам і зйомкам

Раніше Знай повідомляв, що Влад Яма з дружиною влаштували еротику в джакузі з шампанським: сина попросили "погуляти". Артист влаштував дружині романтичний вечір у номері готелю

Також Знай писав, що Влад Яма побешкетував з мокрим і слизьким красунчиком: "Пищали від захвату". Щасливе сімейство відвідало дельфінарій