Відома американська зірка реаліті-шоу, актриса і модель Кім Кардашьян показала закулісся зі зйомок одного з популярних шоу.
Кім Кардашьян має багатомільйонну армію шанувальників по всьому світу, тому вона намагається часто, ділиться з ними новими фото, відео або цікавими подробицями з особистого і професійного життя в своєму Instagram, де за нею стежить 257 мільйонів чоловік.
Цього разу Кім Кардашьян поділилася, що вже в суботу, 9 жовтня візьме участь у популярному вечірньому музично-гумористичному шоу "Saturday Night Live" на американському каналі NBC. Знаменитість також показала кілька кадрів підготовки до передачі.

Фото зі сторінки Кім Кардашьян
Фото зі сторінки Кім Кардашьян

На одному з опублікованих фото Кім позує на знімальному майданчику, сидячи на стільці. Модель одягла чорний облягаючий комбінезон, а поверх нього плаття-накидку з металевих ланцюжків. Свій образ Кардашьян доповнила темними окулярами і чорними довгими рукавичками.

Фото зі сторінки Кім Кардашьян
Фото зі сторінки Кім Кардашьян

На іншому фото Кім Кардашьян показала, як над створенням її образу трудитися чимало фахівців. Їй роблять макіяж і зачіску справжні професіонали, для того, щоб в кадрі вона виглядала як богиня.

Фото зі сторінки Кім Кардашьян
Фото зі сторінки Кім Кардашьян

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще