Телеведучий Анатолій Анатоліч частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 190 тисяч чоловік.

Відомо те, що він є обличчям безлічі популярних передач, включаючи «Всюди Люди» та «Ранок з Україною» на телеканалі «Україна». Нещодавно Анатолій брав участь у Лондонському марафоні, а зараз задався питанням про субкультуру і гаражах.

Анатолій Анатоліч, instagram.com/anatoliyanatolich
Анатолій Анатоліч, instagram.com/anatoliyanatolich

"За радянських часів вони були аналогом якогось чоловічого клубу. Території вільної від жінок. Сексизм, алкоголізм, філософія, Механіка, палкі дискусії на ці теми звучали через залізні двері, а влітку біля залізних дверей цих обителей справжніх мужиків. Зараз не обов'язково йти в гараж, можна вже і в бар сходити, але в глибинці впевнений ця культура жива. Хоча з точки зору урбаністики видовище сумне. Але з точки зору історії - це все ж наше рідне", - заявляє Анатолій Анатоліч.

Телеведучий якраз вирішив сфотографуватися на тлі гаражів і близько машин.

Анатолій Анатоліч, фото: Instagram
Анатолій Анатоліч, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

"Всі живі, все на місці) за класикою", "Гольфик GTi стоїть поряд😍", "Анатоліч на стилі))) завжди залишайся таким крутим)))) не дивлячись на вік і статус))))))", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, багатодітний Анатолій Анатоліч сказав "ні" алкоголю: дружина на сьомому небі

Як повідомляв "Знай.ua", Лілія Ребрик "начаклувала" українцям новий прогноз погоди на осінь: даремно лякали снігом і морозами?

Знай.ua писав, що приховують у собі тату Позитива, Тараса Цимбалюка та Анатолія Анатоліча: телевізор, астронавт і 911