Влада Седан, instagram.com/v.lada_sedan
Влада Седан, instagram.com/v.lada_sedan

Влада Седан зізналася, на кого насправді схожа її з Олександром Зінченком донька

Український футболіст, півзахисник і лівий захисник англійського "Манчестер Сіті" та національної збірної України Олександр Зінченко й його дружина журналістка Влада Седан нещодавно стали батьками - у пари народилася донька. Цього разу Влада Седан виклала фото з донькою, зазначивши, що та є маленькою копією свого батька - Олександра Зінченка.

Злата Огневич, фото з Instagram
Злата Огневич, фото з Instagram

Злата Огнєвіч станцювала "стриптиз" для учасників "Холостячки"

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Це вже не вперше, коли співачка демонструє свою шикарну фігуру в спокусливому вбранні. І зараз, як виявилося, вона наважилася на відвертий танець перед чоловіками в ході четвертого випуску "Холостячки".

Оля Цибульська, instagram.com/cybulskaya
Оля Цибульська, instagram.com/cybulskaya

Оля Цибульська дала спокій Дзідзьо і взялася переслідувати Сергія Притулу

Телеведуча зустрілася зі своїми подругами і зібралася посидіти в одному з львівських закладів. Щоправда, перед цим Оля Цибульська звернулася до телеведучого і шоумена Сергія Притули. "Ходимо слідами великого Сергія Притули", — написала вона в Stories.

Артем Мілевський, скріншот: YouTube
Артем Мілевський, скріншот: YouTube

Артем Мілевський після завершення кар'єри футболіста схопився за троянду: сподівається стати "Холостяком"

36-річний чоловік повідомив про завершення спортивної кар'єри після багатьох років у київському "Динамо" та нашій збірній. З цього моменту він встиг дати велике інтерв'ю колишній партнерці Віталія Козловського Раміні Есхакзай, а зараз спровокувати інтерес у свій бік несподіваною заявою. Справа в тому, що він запропонував українцям зробити ставки на те, що саме Артем Мілевський стане наступним героєм українського "Холостячка".

ВДНГ, скріншот: Facebook
ВДНГ, скріншот: Facebook

Сім'я з немовлям оселилася в халабуді з гіпсокартону: паперовий будиночок, плач і "замерзлі" памперси

8 жовтня 2021 року, на просторах соціальної мережі Facebook, на сторінці телекомпанії "Магнолія-ТВ" з'явився відеоролик про ситуацію, що склалася на ВДНГ у Києві. Справа в тому, що там було виявлено сім'ю, яка проживає на території архітектурного комплексу в жахливих умовах — в побудованому будиночку з листів гіпсокартону.