Відомий українцям футболіст Артем Мілевський частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 120 тисяч осіб.

23 вересня 2021 року 36-річний чоловік повідомив про завершення спортивної кар'єри після багатьох років у київському "Динамо" та нашій збірній. З цього моменту він встиг дати велике інтерв'ю колишній партнерці Віталія Козловського Раміні Есхакзай, а зараз спровокувати інтерес у свій бік несподіваною заявою.

Артем Мілевський, скріншот: YouTube
Артем Мілевський, скріншот: YouTube

Справа в тому, що він запропонував українцям зробити ставки на те, що саме Артем Мілевський стане наступним героєм українського "Холостячка".

"Ну що, народ! 😎🚀 Пошумимо? 🎥😂 Робимо ставки, панове! 🔥🔥🔥 У моїх друзів з @ favbet_ukraine багато цікавих ставок-залітайте!", - пише Мілевський у публікації.

Коефіцієнт на те, що саме він стане головним героєм наступного сезону "Холостяка" — 10.
"Ого🔥🔥🔥", "Артем, Я за 👌 Тільки нехай контингент нормальний тобі підберуть... тому що судячи з попередніх холостяків, біда біда 😅", "Мiля, нарешті ти займеш тим, для чого народжений", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, що завершив кар'єру Артем Мілевський розповів про залежність і друзів з минулого: "Пляшка вина в день, нормально себе почуваю"

Як повідомляв "Знай.ua", "Ну дай попісять...": буйна зірка донецького "Шахтаря" Шевчук сів п'яним за кермо, копам довелося надіти наручники

Знай.ua писав, тренер "Динамо" Мірча Луческу прокоментував перемогу: "Суддівство? Сидорчуку дали жовту, Забарному зламали ніс"