Відомий український співак та суддя шоу "Ліга сміху" Володимир Дантес записал для своїх численних фанатів кумедне відео, де показав одвічну проблему чоловіків.

Володимир Дантес має чималу армію шанувальників, тому аби бути з ними ближчим, він постійно ділиться новими фото, відео чи просто цікавими подробицями з особистого та творчого життя у своїх соцмережах. Цього разу він вирішив записати кумедне відео для популярної зараз мережі ТікТок.
Володимир Дантес вирішив під себе інтерпретувати популярний тренд, де людина думає зробили так, і так робити не варто. Співак вирішив показати це на одній з проблем всіх чоловіків - не опущеному стільчаку унітазу або ж не хочуть.

Володимир Дантес, скріншот із відео
Володимир Дантес, скріншот із відео

У записаному відео спочатку лунає музика і Дантес хоче опустити стільчак унітазу, однак одразу він дума цього не робити і починає сміятися. Так співак вирішив зробити відсилку до того, що більшість чоловіків просто забувають опустити стільчак унітазу.

Володимир Дантес, скріншот із відео
Володимир Дантес, скріншот із відео

Користувачі мережі оцінили іронію Володимира Дантеса та прийнятися коментувати його кумедний відеоролик.

"Приколіст", "Це найкраще що я бачив з цієї версії", "Це просто топ", "Типу сміливий", "Дайте йому галочку", "Ахха, так напевно всі хлопці роблять, розкрив таємницю", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

@vladimirdantes

Think about it

♬ оригинальный звук - sabinatyulyubaeva

Нагадаємо, що Володимир Дантес втратив романтику і "збудився" в поїзді: "Як почати це кусати". Володимир Дантес поскаржився на втрату романтики нинішнім поколінням

Раніше Знай писав, що Володимир Дантес перетворився на брутального Даміано з Maneskin заради дівчат: "Хто буде?"

Також Знай повідомляв, що Володимир Дантес "наважився" на дітей з Надею Дорофєєвою. Володимир Дантес зібрався розповісти все