Телеведуча та активістка Маша Єфросиніна і співачка Оля Полякова запустили новий проєкт "Дорослі дівчатка", у якому обговорюють популярні теми, які найбільше хвилюють дівчат.

Цього разу Маша Єфросиніна та Оля Полякова обговорили тему дружби між чоловіком і жінкою. А Маша Єфросиніна розповіла, як одного разу "послала" фанатку свого чоловіка.

Виявляється, одного разу до Маші Єфросиніної, яка на той час була у розлученні, у кафе підійшла дівчина і попросила телефон її чоловіка з коментарем, що було б прекрасно, якби вони назавжди розійшлися.

Маша Єфросиніна, кадр з відео
Маша Єфросиніна, кадр з відео

Маша Єфросиніна зізналася також, що саме у цей період, коли її колишній приходив провідувати доньку, єдиний раз у житті вона дозволила собі нишпорити у його телефоні. І справді, тоді йому писало багато дівчат.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Телеведуча каже, що нічого дивного, адже він був "хорошою здобиччю - багатий і красивий". Проте, її потішило, що чоловік відповідав досить "сухо". З того часу, як стосунки між ними відновилися, телеведуча запевняє, що ні разу не полізла до телефона коханого.

Натомість Оля Полякова розповіла, що регулярно риється в телефоні свого чоловіка і навіть навчила Єфросиніну, як правильно провіряти месенджери.

Нагадаємо, Оля Полякова розбовкала Маші Єфросиніній про роман з Іваном Ургантом: все сталося блискавично. Співачка Оля Полякова розповіла телеведучій Маші Єфросиніній все про її роман з Іваном Ургантом

Як повідомляв портал "Знай.ua", Оля Полякова показала, чим потай займалася з розлученим Дзідзьо: "Передбачено позбавлення волі". Оля Полякова зацікавила новиною

Також "Знай.ua" писав, спокуслива Оля Полякова показала магію одним поглядом: встояти неможливо. Оля Полякова показала справжню магію одним поглядом