Сьогодні, 9 жовтня 2021 року, о 19:00 за київським часом відбудеться довгоочікуване повернення збірної України в боротьбу за місце на Чемпіонаті світу в Катарі.

Зустріч буде виїзна, тому вболівати українцям доведеться або безпосередньо на стадіоні, або перед екраном телевізора. Цей поєдинок найцікавіший і важливий, адже боротьба "жовто-синіх" залежить багато в чому саме від результату у Фінляндії.

Збірна України, фото: Instagram
Збірна України, фото: Instagram

Матч України проти Фінляндії відбудеться на "Олімпійському стадіоні" в Гельсінкі. Він буде показаний на телеканалах "Україна" і "Футбол 1". Справи в турнірній таблиці йдуть таким чином, що на першому місці знаходиться Франція з 12 очками після трьох виграшних і нічийних матчів. Далі йде наша збірна з п'ятьма очками, так як попередні п'ять матчів були зіграні в нічию.

На третій позиції Фінляндія, ось тільки у неї на один зіграний матч менше, тому є якась перевага.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

"Я переглянув матч проти Франції, напевно, разів п'ять. Всіх їх знаю, де хто народився, мам і тат вже знаю, а там вже як складеться. Цим футбол і прекрасний. Хто ж знав, що Вернидуб обіграє Анчелотті?", - заявляє виконуючий обов'язки тренера Олександр Петраков.

Відомо те, що Олександр Зінченко і Руслан Малиновський не допоможуть збірній в поточному матчі.

Збірна України, фото: Instagram
Збірна України, фото: Instagram

Нагадаємо, Олександр Зінченко замість колискової включив доньці футбольний матч: заснула без задніх ніг

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Шевченко показав свого головного "наставника": "9 дивовижних років"

Також Знай.ua писав, Андрій Ярмоленко показав, як вболівав за Олександра Усика на поєдинку з Джошуа: "На фарт!"