Телеведуча та активістка Маша Єфросиніна і співачка Оля Полякова запустили новий проєкт "Дорослі дівчатка", у якому підіймають різноманітні теми, які найбільше хвилюють жінок.

Цього разу Маша Єфросиніна та Оля Полякова обговорили тему дружби між чоловіком і жінкою. Оля і Маша також пройшли тест на дружбу, перевіряючи, як багато вони знають одна про одну. У результаті відкрилося дуже багато цікавої інформації, про яку зірки ніколи раніше не розповідали.

Оля Полякова зізналася, що в дитинстві полюбляла красти в магазині, зокрема сухий заварний крем. Це тривало до того часу, поки її не зловили й змусили ледь не на колінах вибачатися за свій "грішок".

Маша Єфросиніна і Оля Полякова, кадр з відео
Маша Єфросиніна і Оля Полякова, кадр з відео

Пізніше, на початках своєї кар'єри співачка могла вкрасти косметику в Duty Free аеропортів, відірвавши від неї етикетку і поклавши у косметичку. Полякова зізнається, що змушена була піти на такий крок, адже не мала грошей на хорошу косметику.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Проте, зараз Оля Полякова цього ніколи не робить, адже повірила в "закон бумеранга", який, як стверджує вона, працює в геометричній прогресії.

Маша Єфросиніна, кадр з відео
Маша Єфросиніна, кадр з відео

Як підтвердження, Оля Полякова розповіла історію, що трапилася з нею у той час. Тоді співачка вкрала пензлик за 10 євро, а натомість у неї витягнули 3 000 євро, які було розраховано на всю поїздку.

Натомість Маша Єфросиніна розповіла історію з минулого, коли хтось створив її профіль на сайті інтимних послуг і вказав справжній номер телефону телеведучої. Майже всю ніч вона отримувала дзвінки від незнайомців і була налякана, поки не розібралася, що сталося.

Оля Полякова, кадр з відео
Оля Полякова, кадр з відео

Нагадаємо, Оля Полякова розбовкала Маші Єфросиніній про роман з Іваном Ургантом: все сталося блискавично. Співачка Оля Полякова розповіла телеведучій Маші Єфросиніній все про її роман з Іваном Ургантом

Як повідомляв портал "Знай.ua", Оля Полякова показала, чим потай займалася з розлученим Дзідзьо: "Передбачено позбавлення волі". Оля Полякова зацікавила новиною

Також "Знай.ua" писав, спокуслива Оля Полякова показала магію одним поглядом: встояти неможливо. Оля Полякова показала справжню магію одним поглядом