Відома українська співачка Злата Огнєвіч частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 350 тисяч чоловік.

У п'ятницю, 8 жовтня, на телеканалі СТБ показали четвертий випуск романтичного шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч. Виконавиця стала головною особою другого сезону цього проекту, замінивши актрису Ксенію Мішину.

"Холостячка", фото: Instagram
"Холостячка", фото: Instagram

Деякі досі не можуть звикнути до Злати, повністю віддаючи перевагу "Холостячці" першого сезону за її вміння виважено приймати рішення, вмінню визначати, де "акторська гра", а де реальні емоції і слова. Невідомий автор в TikTok створив відео, в ході якого хлопець сумує на тлі фотографій Злати Огнєвіч і починає радіти лише, коли позаду з'являються знімки Ксенії Мішиної.

Ксенія Мішина, фото з Instagram
Ксенія Мішина, фото з Instagram

"Мішина виважено приймала рішення і підносила себе гордо, найкраща з холостячок", "Мішина не дозволяла собі вірити фейковим сценам зі сльозами, а відразу відправляла додому. У цьому була її сила і грамотність", "Мішина більш зухвала і у неї правильні реенія, щось не те, додому. А Злата більш романтична, влюблива. Мішина мені більше подобалася", - пишуть користувачі в коментарях.

@bachelorettee

Немного юмора 😅#холостячка #bachelorette #холостячкастб #златаогневич #холостячка2021 #ксениямишина #холостячка2020

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще
♬ MONEY - 리사 (LISA)

Нагадаємо, Злата Огнєвіч станцювала "стриптиз" для учасників "Холостячки": "Занадто відверто, як у дешевому клубі"

Як повідомляв Знай.ua, "Холостячка" Злата Огнєвіч захопилася безстрашністю гарячого поліцейського: "Як в останній раз"

Також Знай.ua писав, Ксенія Мішина "розклеїлася" після розставання з Еллертом: "Бог, Чому так складно?"