Актриса Дар'я Баріхашвілі, яка зіграла роль нареченої головного героя Сергія Глушка Яніни в серіалі "Моя улюблена Страшко", показала свою улюблену сцену.

Після зйомок у серіалі "Моя улюблена Страшко" актриса Дар'я Баріхашвілі почала стрімко набирати популярність. Саме тому вона зараз намагається часто тішити своїх фанатів новими фото, відео, або ж подробицями зі зйомок серіалу на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Фото зі сторінки Дар'ї Барихашвілі
Фото зі сторінки Дар'ї Барихашвілі

Цього разу дівчина вирішила показати одну зі своїх улюблених сцен серіалу. Виявилося, що це саме той момент, де вона б'є одного з героїв серіалу. Виявилося, що дівчина перш ніж втілити цю сцену на знімальному майданчику тренувалася вдома на чоловіка.

Фото зі сторінки Дар'ї Барихашвілі
Фото зі сторінки Дар'ї Барихашвілі


"Напевно моя одна з улюблених сцен, які ми знімали😁називається, що не зробиш заради подруги. Ми гуляли по торговому центру і тут мені надсилають сцени на завтра, я читаю що мене чекає Сергійку і тут навіть і він загорівся☺ ми приїхали додому і репетирували як я буду робити цей прийом кіокушинкай завтра на майданчику ☺ і потім цілий день я чекала вже цю сцену ☺ ️загалом було круто☺", — розповіла актриса.

Фото зі сторінки Дар'ї Барихашвілі
Фото зі сторінки Дар'ї Барихашвілі

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадавши, Марина, Настя, Оля, або може Яніна: кого в "Моя улюблена Страшко" найбільше не люблять глядачі .Хто сподобався глядачам серіалу" Моя улюблена Страшко " найбільше, порівняння жіночих образів