Україна обіграла Фінляндію у важкій боротьбі. Це перша перемога нашої збірної у відборі на Чемпіонат світу.

Сьогодні, 9 жовтня 2021 року, о 19:00 за київським часом відбулося довгоочікуване повернення збірної України в боротьбу за місце на Чемпіонаті світу в Катарі. Матч України проти Фінляндії відбувся на" Олімпійському стадіоні " в Гельсінкі.

Справи в турнірній таблиці йшли таким чином, що на першому місці знаходиться Франція з 12 очками після трьох виграшних і нічийних матчів. Далі слідувала наша збірна з п'ятьма очками, так як попередні п'ять матчів були зіграні в нічию, а після Фінляндія з одним матчем в запасі. Тепер же наша збірна має вісім очок і навіть готова поборотися за першу позицію.

Збірна України з футболу, фото: Instagram
Збірна України з футболу, фото: Instagram

Україна відразу почала активно, забивши гол на четвертій хвилині. Ярмоленко відгукнувся на передачу Яремчука і відправив м'яч у сітку воріт.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Це підштовхнуло нашу збірну до активної гри і наші хлопці провели кілька цікавих атак. Однак фіни теж не поспішали здаватися і зрівняли рахунок на двадцять дев'ятій хвилині. Перший удар Пятов зміг відбити в каркас воріт, проте на добиванні виявився першим футболіст команди суперника Пуккі, який відразу забив гол.

Однак українська збірна не розгубилася і відразу ж відповіла голом вже на тридцять четвертій хвилині. Роман Яремчук прийняв м'яч від Віктора Циганкова і відправив м'яч у ворота.

У другому таймі Збірні обмінялися атаками, але загалом гра заспокоїлася. Фінляндія не змогла зрівняти рахунок.

Раніше повідомляли, Ліга чемпіонів починається: "Динамо "з Циганковим проти" Бенфіки " з Яремчуком, 14 вересня.

Як повідомляв Знай.иа, Динамо-Металіст 1925: повернення Бущана, і Шапаренка на лавці після дебютного голу проти Франції.

Знай.иа писав, зірка" Шахтаря "Тарас Степаненко похвалився сталевими м'язами, як у боксера: "до перемоги".