Катерина Кухар запитала своїх шанувальників про свій новий образ. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

З 5 вересня розпочався п'ятий сезон популярного в Україні шоу "Танці з зірками". Головні судді-хореографи Влад Яма та Максим Чмерковський, Катерина Кухар, саме вони обиратимуть найкращого зіркового танцюриста цього року. Цього року організатори внесли чимало змін і запросили улюблених зірок українців, які боротимуться за звання кращої танцювальної пари сезону.

Катерина Кухар періодично публікує фотографії з шоу на своїй офіційній сторінці Instagram, де за нею стежить триста двадцять шість тисяч фоловерів.

9 жовтня дівчина запитала своїх шанувальників, який наряд вони хотіли б побачити на випуск, який вийде в Хелловін.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

5 ефірів позаду і ми стрімко рухаємося до екватора! Попереду нас чекають 8 яскравих ефірів і серед них ... Halloween! Мені пора задуматися про наступне перевтілення... 🎭 😈 в якому образі ви б хотіли мене побачити? Чекаю вас в коментарях! І якщо хтось вгадає, першому відправлю в подарунок улюблену свічку!
, - запитала вона.

Свій пост вона забезпечила рядом фотографій, на яких постала в образі черниці, демона, королеви і багатьох інших.

Раніше повідомляли, Світлана Лобода згадала про колишнього чоловіка, дочка росте без батька: "спілкуються по скайпу".

Як повідомляв Знай.иа, Катерина Кухар, Анатолій Анатоліч, Анастасія Приходько розповіли, як роблять домашку з дітьми: "15 гривень за урок".

Знай.иа писав, Влад Яма "відростив" волосся заради "Танці з зірками": клон Нео з Матриці.