Стали відомі інтимні подробиці життя Софії Ротару. Про це повідомляє портал Biltz.

Як відомо, українська естрадна співачка і актриса все життя була вірна одному чоловікові музиканту Анатолію Євдокієнку.

При цьому молода дівчина дуже сильно хотіла дитину від свого чоловіка. Вона в якийсь момент збрехала, що вже вагітна від нього.

Через цю жіночу хитрість трапився казус: вагітність тривала одинадцять місяців. Проте Анатолій настільки був закоханий у співачку, що пробачив їй обман.У пари народився улюблений син Руслан.

Софія Ротару, фото: Instagram
Софія Ротару, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Померти в один день з чоловіком, як мріють всі закохані, Ротару не вдалося. Три інфаркти поспіль розлучили співачку з єдиною справжньою любов'ю назавжди.

Софія Ротару, фото: Instagram
Софія Ротару, фото: Instagram

Артистка настільки любила свого чоловіка, що після його загибелі вважала за краще залишитися на самоті. І це сталося незважаючи на те, що у знаменитості було безліч залицяльників, які намагалися домогтися її уваги.

Раніше портал Знай.uа повідомляв "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці. Знаменитості не соромилися одкровень.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину