Відомий український актор, телеведучий та продюсер Юрій Горбунов - популярна особистість серед глядачів. Він активно постить у соцмережах інформацію про своє особисте життя та робочі моменти. Цього разу чоловік, на офіційну Instagram-сторінку якого підписані понад мільйон читачів, похизувався зустріччю з іншою українською зіркою.

«Сьогодні всі в Одесі! Яка зустріч!», - підписав він знімок, на якому позує разом із співачкою та телеведучою Тіною Кароль. Судячи з геотегу, зустріч відбулася у Театрі опери та балету в Одесі.

Для фанатів обох зірок це стало приємною несподіванкою, вони із захватом коментують побачене.

Скрін, Instagram Горбунов, Кароль
Скрін, Instagram Горбунов, Кароль

«Які гарненькі! Тіни дуже не вистачає в Танцях», «Котики! Найкращі! Тіни не вистачає в танцях...», «Аж дух перехопило!!!! Неповторний тандем!!!! Сподіваємось, що ще будете разом працювати!!!!», - коментують із захопленням вони.

Популярні новини зараз
Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

«Возз'єднання найкращої пари ведучих Танців», «Нарешті зустрілися! Супер!», «Ну які класні, сумуємо за Танцями», «Так, нудьгуємо за вашим тандемом! Ви найкращі ведучі Танців із зірками!», - додають інші.

Як повідомляв Знай.uа, "Я проти, коли з язиком": Анатолій Анатоліч, Злата Огневич і Тоня Матвієнко розповіли про прояв любові на публіці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину