Неймовірно популярна українська співачка Тіна Кароль частенько радує шанувальників всілякими фотографіями або відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона чоловік.

У минулу суботу, 9 жовтня, подруга виконавиці Юлія Саніна виявилася учасницею "Ліпсінк батла", в ході якого спародіювала Тіну з літнього кліпу "Скандал" і впоралася з цим чудово.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

Але зараз ми приділимо увагу на цьому, а африканському папузі Жако на прізвисько Аркаша Тіни Кароль. Його зірка показувала вже багато-багато разів. Якось вона демонструвала вміння птиці вітати людей за допомогою підняття лапки. А ще вона "підглядала" за папугою, поки той їв смачненький кавунчик.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Зараз ситуація трохи схожа з останньою з названих. Поки виконавиця розповідала щось про своє життя на камеру, Аркаша почав сильно стукати по клітці і привертати увагу. До нього підійшла Тіна, дала шматочок кавуна і тоді птах "подякувала" за смакоту, якої, все ж, виявилося мало. Далі привернення уваги повторилося.

У цей момент була з досить глибоким декольте і розрізом на грудях.

Нагадаємо, Дан Балан порівняв свою маму з Тіною Кароль, схожість колосальна: "Рідні душі"

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль одяглася в траур, але з усмішкою на обличчі після пропозиції: "Торкнулася всіх"

Знай.ua писав, колишній коханий Тіни Кароль зробив пропозицію руки і серця - не Дан Балан і не Ivan NAVI