Латиноамериканська співачка і актриса Дженніфер Лопес частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 180 мільйонів чоловік.

Зараз одна з найкрасивіших жінок планети побувала на червоній доріжці до фільму "Остання дуель", в якому знялася величезна безліч першокласних акторів, включаючи Метта Деймона, Адама Драйвера, Бена Аффлека, Алекса Лоутера, Джоді Комер та інших. Цей захід відбувся в Нью-Йорку.

Дженіфер Лопез, фото: "Зірковий шлях" / Instagram
Дженіфер Лопез, фото: "Зірковий шлях" / Instagram

"Магія червоної килимової доріжки 🪄 ✨ прем'єра #Thelastduel в Нью-Йорку🎥", - пише Дженніфер Лопес в одній з публікацій, де вона вирішила повернутися до фотокамери попою, демонструючи шикарну фігуру в неймовірному вбранні.

До речі, саме з Беном Аффлеком зовсім недавно виконавиця і відновила відносини. За шість годин пост зібрав понад мільйон лайків.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

А в попередній публікації зберігається відео, на якому Дженніфер показує сталевий прес в свої 52 роки, повертаючись до камер боком — щоб було видно і форми, і ідеальний підбір золотистого образу.

"Це чудово, як ти і Бен підтримуєте один одного у своїй кар'єрі. Люблю вас двох разом❤️", - пише один з користувачів в коментарях.

Нагадаємо, Бен Аффлек розповів про те, як почувається після возз'єднання з Дженіфер Лопес: "Життя прекрасне"

Як повідомляв "Знай.ua", Дженіфер Лопес після возз'єднання з Беном Аффлеком утеплилася до зими: не тільки любов'ю

Знай.ua писав, Дженніфер Лопес і Бен Аффлек віддалися пристрасним поцілункам просто на вулиці, правду не приховати