У сусідній Російській Федерації відома світська левиця, телеведуча і шоувумен Ксенія Собчак потрапила в жахливу автомобільну аварію. ДТП сталася ввечері в суботу, 9 жовтня, на трасі в Краснодарському краї.

Російські журналісти повідомляють, що зірка їхала на таксі бізнес-класу дорогою, що зв'язує Адлер і Червону Поляну.

За інформацією журналістів і по кадрам, які зняли очевидці, можна дізнатися, що автомобіль Mercedes-Benz, в салоні якого перебувала Ксенія Собчак, лоб в лоб зіткнувся з Volkswagen. В результаті аварії загинула пасажирка Volkswagen, ще дві людини отримали травми різного ступеня тяжкості.

Ксенія Собчак, скріншот: Youtube
Ксенія Собчак, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

За деякими даними, загибла приїхала на відпочинок в Сочі з Підмосков'я, постраждала її подруга і водій іномарки. Після зіткнення фольксваген відкинуло на мікроавтобус, в салоні якого їхали десятеро людей. Постраждалих серед них немає.

Як повідомляє телеграм-канал Mash, Ксенія Собчак в аварії не постраждала. За даними каналу, в той же вечір Ксенія Анатоліївна полетіла з Адлера в Москву, як і було заплановано. Після ДТП Ксенія Собчак пересіла в іншу машину і відразу ж поїхала в аеропорт.

Водій Mercedes-Benz розповів, що однією з його пасажирок була Ксенія Собчак. Зірка, дійсно, напередодні перебувала в Сочі, де в парі з Ігорем Верником вела корпоратив, про що сама повідомляла в соціальній мережі Instagram.

Раніше повідомляли, чи можна розсікати на самокаті в заморозки: експерти відповіли на поширене питання.

Як повідомляв Знай.uа, карикатурист Ларс Вілкс, який зобразив пророка Мухаммеда, загинув у ДТП: за його голову пропонували 100 тисяч.

Знай.uа писав, українець влаштував форсаж на тракторі з дітьми і потрапив у ДТП: є загиблі.