Як відомо, кілька днів тому популярний на всю Європу гурт Maneskin приїхав до Москви, де провели кілька важливих зустрічей з фанатами, журналістами, дали ряд інтерв'ю, а також виступили на концерті.

За ці кілька днів учасники наробили чимало галасу, і на жаль, це не закінчилося без скандалу, але, про це пізніше.

У свій останній день в Москві вони їхали містом, і раптом, включили пісню України з Євробачення-2021, від гурту Go_A. самі учасники неодноразово зізнавалися, що композиція їм дуже сподобалася, і вони бачили її переможцем.

До слова, ходять чутки про колаборацію, але, поки що офіційно ніхто нічого не підтверджує. В Instagram акаунті Maneskin з'явилися stories, на яких гітарист Томас Раджі відривається в автобусі під українську пісню. Примітно, що все це відбувається в Москві, столиці Російської Федерації.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Справжнього шуму наробив візит гурту до Москви, адже, без скандалу не обійшлося. Справа в тому, що у артистів мало відбутися там відразу кілька інтерв'ю, а на розігрів хотіли поставити співачку Maruv, але, за кілька хвилин передумали.

Ксенія Собчак повинна була взяти ексклюзивне інтерв'ю з гуртом, до якого готувалася кілька тижнів. Його не тільки скасували в останній момент, але і виявилося, що не таке ексклюзивне воно було б, так як інший інтерв'юер також старанно до цього готувалася. "Ніжний редактор" Тетяна Мінгалімова поділилася, що менеджмент відмовили їй у праві поговорити з музикантами в останній момент.

Замість цього інтерв'ю віддали співачці Ользі Бузовій, що ще сильно засмутило жінок, так як вони вважають, що це не зовсім правильно і раціонально.

На цьому скандали не закінчилися. 31 серпня Maneskin дали свій невеликий концерт для медійних особистостей з Росії, і на розігріві повинна була з'явитися співачка Maruv. Спочатку її вихід на сцену відкладали, а потім менеджмент повідомив, що вона не вийде на сцену, і вони її більше не потребують.

Раніше повідомляли, Катя Павленко з Go_A похвалилася нестандартним почуттям стилю: спортивні кросівки, конус і "коза".

Як повідомляв Знай.ua, дівчина Даміано з Maneskin має хворобу, через яку з нею не хочуть бути хлопці

Знай.uа писав, переможець Євробачення з Maneskin знову згадав про Україну і Go_A: "застрягла в моїй голові".