Молода захисниця України Валерія Ліра, яка служить в лавах Збройних сил і постійно ділитися в соціальних мережах потужними публікаціями патріотичної тематики, продовжує розповідати користувачам мережі про свою позицію. Цього разу дівчина у доволі прозовій формі розповіла про ставлення до Дня захисника.

Валерія здивована нерозумінням українців головної теми і посилу свята, які плутають зі святом "23 лютого" в державі-агресорі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Валерії Ліри в мережі Facebook.

Валерія Ліра, фото: Facebook
Валерія Ліра, фото: Facebook

"Раніше якось так задівало оте "давайте скинемося хлопчикам на подарунки до Дня захисника". Намагалася ще щось комусь втовкмачити. А зараз, знаєте, так остогидло спостерігати за відсутністю мізків та банального розуміння у дуже багатьох індивідуумів…

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Скидайтеся. Даруйте їм носки, пінки для гоління, набори "справжнього мужика" з інтернет-магазинів, чи що ви там дарували на 23 фєвраля. Для вас різниці ж немає між святами. Ви навіть не знаєте історію цього свята, а деякі навіть плутають з Днем Збройних Сил і на зауваження пишуть "какаяразніца".

От тільки не ображайтеся коли ті, кого дійсно стосується це свято, для кого це виборота дата, а не просто вихідний, вас вважатимуть за стадо овець, які не мають власної думки та хребта, на якому б трималися мізки.

Цинічно? Так. З відкритою неприязню до ватних медуз? Так. Сорі, якщо заділо, але повторю те кожному в обличчя, адже ми навчилися боротися та не плисти за течією. Я чекатиму на ваші істерики, коли ви своїх маленьких захисників в армію проводжатимете. Скидайтеся та вітайте, а нам поки своє робити. Привіт від нас звідси", - пише Валерія просто з Донецького аеропорту.

Публікація Валерії Ліри, скріншот: Facebook
Публікація Валерії Ліри, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, 40 тисяч гривень і ти інвалід: СБУ викрила корупційну схему, яка "пожирала" гроші простих українців.

Як повідомляв Знай.uа, викладав історію і вирішив творити її сам: українець з великим серцем проміняв книги на окопи.

Знай.uа писав, скандал голосніше, ніж з серіалом "Свати": Лариса Ніцой присоромила українського актора за зйомки в Росії.